STALCI ZA BICIKLE

Stalci za bicikle su sastavni dio svih urbanih površina. Nudimo široku paletu stalaka modernog i klasičnog dizajna proizvedenih od materijala otpornih na sve atmosferske uvjete.Stalci su raznih dimenzija i kapaciteta idealnih za rekreacijske gradske zone, biciklističke zone, mikro-lokacije unutar grada, turističkih naselja ili kampova kao što su supermarketi, recepcije, razni punktovi hrane i pića, punktovi za najam sportske opreme, prilazi plažama itd.

 

STALAK ZA BICIKLE „RECOARO“

Pocinčani i oslikani noseći stalak za bicikle sastoji se od izmjenjivih visoko niskih elemenata nosivih kotača od šipke i odgovarajućeg oblika. Svaki držač kotača okružen je cijevastim lukom, koji ima funkciju pričvršćivanja bicikala izravno na okvir. Krajevi nosača bicikla fiksiraju se pomoću cijevnih vijaka s dvije stjenke, zavarenoj na bazu okruglom pločom te se pričvršćuje na podlogu  pomoću ekspanzijskih vijaka. Svi metalni dijelovi su pocinčani i oslikani poliesterskim prahom. Vijci su izrađeni od nehrđajućeg čelika. Dostupni su stalci za 4 i 6 mjesta.

 

STALAK ZA BICIKLE „SPIRIT“

Stalak za bicikle sastoji se od spiralnog elementa izrađenog od cijevi zavarenog na dvije vodoravne betonske baze. Na krajevima horizontalnih cijevi zavareni su dvostruki ravni nosači prikladno perforirani za pričvršćivanje na bočne stijenke nosača u brušenom betonu kroz vijke od nehrđajućeg čelika maskiranog ispod metalnog poklopca. Svi metalni dijelovi su pocinčani i oslikani poliesterskim prahom u različitim RAL bojama. Pogodan je za mjesta koja se ne mogu pričvrstiti na pod pomoću klinova. Vrlo robustan, bez problema je u stanju izdržati loše vrijeme. Dostupni su stalci za 5, 7 i 9 mjesta.

 

STALAK ZA BICIKLE „ALFA“

Stalak za bicikle sastavljen od stalka od okruglih cjevastih čeličnih elemenata koji su prikladno zakrivljeni i čvrsto zavareni na dvije okrugle horizontalne čelične cijevi. Na krajevima vodoravnih cijevi zavarene ravne prirubnice odgovarajuće perforirane za pričvršćivanje na bočne stijenke nosača u brušenom betonu pomoću vijaka od nehrđajućeg čelika. Svi metalni dijelovi su pocinčani i oslikani poliesterskim prahom u različitim RAL bojama. Pogodan je za mjesta na kojima se ne može pričvrstiti na pod pomoću klinova. Dostupni su stalci za 5, 7 i 9 mjesta.

 

OBOSTRANI STALAK ZA BICIKLE „ALFA“

Stalak za bicikle sastavljen od stalka izrađenih od okruglih cjevastih čeličnih elemenata, prikladno zakrivljenih i čvrsto zavarenih na dvije vodoravne okrugle čelične cijevi. Na krajevima vodoravnih cijevi zavarene ravne prirubnice odgovarajuće perforirane za pričvršćivanje na bočne stijenke nosača u brušenom betonu pomoću vijaka od nehrđajućeg čelika. Svi metalni dijelovi su pocinčani i oslikani poliesterskim prahom u različitim RAL bojama. 7 + 7 dvostrana sjedala. Pogodan je za mjesta na kojima se ne može pričvrstiti na pod pomoću klinova.

 

STALAK ZA BICIKLE „DELTA“

Stalak za bicikle sastoji se od spiralnog elementa zavarenog na dvije vodoravne okrugle čelične cijevi. Na krajevima vodoravnih cijevi zavareni su pločasti nosači prikladno perforirani za pričvršćenje na bočne potpornje nosača pomoću vijaka. Stranice, izrađene od laserskog rezanja i savijene na 90 °, imaju rupice za sidrenje na tlo. Metalni dijelovi su pocinčani i oslikani termoizolacijskim poliesterskim prahom u različitim RAL bojama. Vijci su izrađeni od nehrđajućeg čelika. Dostupni su stalci za 5, 7 i 9 mjesta.

 

STALAK ZA BICIKLE „JOKER“

Okviri za bicikle koji se sastoje od stalka prikladno oblikovanog i čvrsto zavarenog na osnovni okvir izrađen od profila “L“. U donjem dijelu nalaze se zavareni profili “L” koji djeluju kao podupirači. Svi metalni dijelovi su vruće pocinčani prema UNI standardima. Dostupni su stalci za 4,5,6, 8,10 i 12 mjesta.

 

STALAK ZA BICIKLE „VIP“

Stalak za bicikl od ravnog, vrlo robusnog i dobrog dizajna. Između dvaju središnjih nosača zavarenih ravnih ploča za ojačanje i elegantno oblikovanje, na ploči su zavareni dva bočna luka na kojima je  bicikl postavljen i učvršćen. Pričvršćivanje na tlo je opremljeno osnovnom pločicom s rupama za pričvršćenje s vijcima za proširenje. Materijal za bicikle izrađen je od pocinčanog čelika i oslikan je poliesterskim prahom u različitim RAL bojama. Stalak je za 2 bicikle.

 

STALAK ZA BICIKLE „FOX“

Stalak za bicikl od čelične cijevi. Dva polukruga u cijevi okruglog oblika zavarena su na cijev i koriste se za podupiranje i osiguranje bicikla. Okrugla ploča zavarena je na podnožju, s rupama za pričvršćivanje na tlo pomoću ekspanzijskih vijaka. Svi dijelovi su pocinčani i oslikani termoizolacijskim poliesterskim prahom prema različitim RAL bojama. Stalak je za 2 bicikle.

 

STALAK ZA BICIKLE „FRICK“

Stalak za bicikl izrađen od cijevi oblika i s osnovnim pločama s tri rupe za pričvršćivanje na tlo s ekspanzijskim vijcima. Središnji element izrađen je od oblika lima s laserskim rezanjem za ukrašavanje okvira i pričvršćenje bicikla na okvir pomoću lanca s lokotom. Svi su dijelovi pocinčani i oslikani poliesterskim prahom u različitim RAL bojama. Stalak je 2 bicikle.

 

STALAK ZA BICIKLE SA NADSTREŠNICOM „TERMINAL“

Nova generacija, uravnoteženi i funkcionalni stalak za bicikle, koji se sastoji od cjevastog pokrova na koji su fiksirane polikarbonatne ploče. Poklopac je poduprt dvama “V” cijevnim nosačima s osnovnom pločicom s rupama za fiksiranje na tlo. Bočne strane čini ljepljeni rezni lim koji je prikladno perforiran radi popravljanja i povezivanja pokrova sa stranama. Struktura je galvanizirana i oslikana s termoizolacijskim poliesterskim prahom u različitim RAL bojama. Vijci su izrađeni od nehrđajućeg čelika. Stalak ima dva lica te kapacitet od 10 bicikala.

 

 

 

 

 

 

 


    Pošaljite upit za proizvod

    Naziv tvrtke ili ime i prezime (obavezno)

    Vaš email (obavezno)

    Telefon (obavezno)

    Dodatna poruka