KOŠEVI ZA SMEĆE

U našoj ponudi imamo široku paletu koševa za smeće, modernog ili klasičnog dizajna idealnih za dopunjavanje gradskih urbanih zona, pješačkih zona, parkova, turističkih naselja i kampova te sličnih javnih površina. Koševi su različitih dimenzija i kapaciteta. U ponudi možete pronaći i koševe za odvojeno prikupljanje otpada.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KOŠ ZA SMEĆE „GIOVE“

Koš u obliku kvadra  izrađen je od pocinčanog lima koji je savijen i zavaren. Gornji poklopac ima dva otvora za bacanje otpada i probušen je u sredini za umetanje pepeljare. Smeće se može prazniti preko ulaznih vrata s bravom i univerzalnim ključem. Košarica je opremljena unutarnjim pocinčanim spremnikom. Svi metalni dijelovi su pocinčani i oslikani termoizolacijskim poliesterskim prahom dostupnim u različitim RAL bojama. Vijci su izrađeni od nehrđajućeg čelika. Pogodan za bilo koji okoliš uz mogućnost pričvršćivanja za podlogu. Kapacitet je 180 Lit.

 

KOŠ ZA SMEĆE „MARTE“

Koš koji se sastoji od čvrstog metalnog okvira u kutu s prednjim pločama sa zakrivljenom površinom oblikovanom pločastim umecima, pričvršćenim vijcima na dvije strane u beton . Unutarnji spremnik u pocinčanim i obojanim listovima ima bočne ručke za vađenje. Svi metalni dijelovi su vruće pocinčani prema UNI standardima i oslikani s termoizolacijskim poliesterskim prahom. Svi vijci izrađeni su od nehrđajućeg čelika. Vrlo robustan, pogodan je za mjesta gdje se ne može pričvrstiti na pod. Kapacitet je 80 Lit.

 

 

KOŠ ZA SMEĆE „ABU DHABI“

Koš je izrađen od pocinčanog lima. Otpad se baca  kroz rupu  u gornjem dijelu košare ispod poklopca. Gornji poklopac s cilindričnim otvorom može se pričvrstiti na okvir pomoću šarke i ima blokadu zaključavanja s univerzalnim ključem. Košarica je opremljena unutarnjim pocinčanim spremnikom. Baza koša ima rupe za pričvršćivanje na tlo s ekspanzijskim vijcima. Na dvije strane koša je prekriven slamnatom borovom šipkom. Svi metalni dijelovi su pocinčani i oslikani poliesterskim prahom. Vijci su izrađeni od nehrđajućeg čelika. Kapacitet je 120 Lit.

 

KOŠ ZA SMEĆE „COMETA“

Koš izrađen od pocinčanog lima i zavaren.  Gornji poklopac sastoji se od otvora za bacanje otpada i uklonjive pepeljare. Fiksiran je na cilindrično tijelo pomoću zgloba i zaključavanja s univerzalnim ključem. Koš je opremljen unutarnjim spremnikom. Baza je izrađena od nehrđajućeg čelika. Svi metalni dijelovi su pocinčani i oslikani poliesterskim prahom. Vijci su izrađeni od nehrđajućeg čelika. Kapacitet je 90 Lit.

 

KOŠ ZA SMEĆE „DUBAI“

Koš je izrađen od pocinčanog lima.  Na poklopcu se nalaze otvor za ubacivanje smeća te pepeljara. Fiksiran je na cilindrično tijelo pomoću zgloba i zaključava se univerzalnim ključem. Koš je opremljen unutarnjim spremnikom. Baza je izrađena od nehrđajućeg čelika. Svi metalni dijelovi su pocinčani i oslikani poliesterskim prahom. Vijci su izrađeni od nehrđajućeg čelika. Kapacitet je 80 Lit.

 

KOŠ ZA SMEĆE „GENOVA“

Koš se sastoji od eliptičnog spremnika od pocinčanog i obojanog čeličnog lima s kvadratnim rupama, zajedno s pocinčanim okruglim prstenom. Spremnik je fiksiran središnjim iglama na 2 bočne potpore u cjevastom čeliku s kvadratnim presjekom. Gornji dio sastoji se od metalnog poklopca i pepeljare. Isporučuje se s osnovnim pločama za pričvršćivanje na. Vađenje vreće za otpad se vrši otključavanjem univerzalnog ključa koji omogućuje da se spremnik rotira. Svi detalji su pocinčani i oslikani poliesterskim prahom. Svi vijci izrađeni su od nehrđajućeg čelika. Kapacitet je 60 Lit.

 

KOŠ ZA SMEĆE „CORTINA“

Spremnik je cilindričnog oblika od perforiranog lima. Spremnik je fiksiran na konstrukciju . Moguće je koš pričvrstiti na zemlju pomoću tipli. Pokrovna ploča je fiksirana za nosač pomoću vijaka, zajedno s prijenosnom pepeljarom. Spremnik je pričvršćen na vertikalni nosač pomoću malog ravnog pramca koji ima dvije kuke na krajevima, gornji s zrnom, a donji dio s vijkom i maticom. Micanjem zrna s ključem , spremnik se može slobodno okretati prilikom pražnjenja i čišćenja. Svi dijelovi su pocinčani i oslikani poliesterskim prahom. Vijci su izrađeni od nehrđajućeg čelika. Kapacitet je 45 Lit.

 

KOŠ ZA SMEĆE „CORONA“          

Koš se sastoji od 20 rešetaka na čeličnoj ploči koja je prikladno savijena i spojena zavarivanjem tri prstena u čeličnoj ploči u donjem dijelu. Baza je napravljena od betona. Koš se isporučuje s unutarnjom cilindričnom limenom posudom zatvorenom elektro-zavarivanjem. Svi metalni dijelovi su vruće pocinčani i termoizolirani poliesterski premazani prahom. Vijci su izrađeni od nehrđajućeg čelika. Kapacitet je 63 Lit.

 

KOŠ ZA SMEĆE „SASSARI“

Koš se sastoji od cilindrične posude , paralelne vertikalne cijevi, prstenova i dvije iste horizontalno postavljene cijevi.  Spremnik se može slobodno zakrenuti prema dolje kako bi se olakšalo pražnjenje. Na poklopac  se može postaviti pomična pepeljara. Svi metalni dijelovi su pocinčani i oslikani poliesterskim prahom. Svi vijci izrađeni su od nehrđajućeg čelika. Kapacitet je 35 Lit.

 

KOŠ ZA SMEĆE „SASTY“

Koš  cilindričnog oblika s rebrima dobivenih hladnim kalandriranjem prethodno pocinčanog lima. Gornji dio je obrubljen zavarenim prstenom, a donji dio je zatvoren s prikladno perforiranim dnom za eventualni odvod  vode ili povremeno čišćenje. Nosač je izrađen od čelične cijevi, a klesana čelična kugla zavarena je na gornjem kraju kao ukras. Deblokiranjem gornjeg vijka, spremnik se može slobodno zakrenuti prema dolje kako bi se olakšao pražnjenje. Na poklopac se može staviti pomična pepeljara. Svi metalni dijelovi su galvanizirani i oslikani termoizolacijskim poliesterskim prahom prema različitim RAL bojama. Vijci su izrađeni od nehrđajućeg čelika. Kapacitet je 45 Lit.

 

KOŠ ZA SMEĆE „LIDO“

Cilindrični spremnik dobiven hladnim kalendiranjem lima, zatvoren elektro-zavarivanjem. Gornji dio je rešetkast, dok je donji dio zatvoren zaobljenim dnom i bušen u sredini kako bi se olakšalo drenažu. Pokriven sa slamnatom borovom šupljinom tretiranim s konzervansom autoklava. Spremnik je poduprt cjevastim čelikom a na vrhu je zatvoren crnim PVC poklopcem. Svi metalni dijelovi su pocinčani i oslikani poliesterskim prahom. Vijci su izrađeni od nehrđajućeg čelika. Prikladno za parkove ili pješačke staze za bicikliste. Kapacitet je 45 Lit.

 

KOŠ „ DOG CENTER“

Koš za prikupljanje psećeg izmeta.  Izrađen je  od lima i ima utor na donjoj strani koji omogućuje jednostavno ubacivanje vrećice. Opremljen je ključem koji omogućuje otvaranje spremnika na vrhu za umetanje vrećica. Košarica je izrađena od lima i ima okretni poklopac koji omogućava umetanje otpada i stražnja vrata koja se otvaraju, olakšava vađenje vrećice pričvršćene na strukturu držača vrećice. Metalni dijelovi su pocinčani i oslikani termoizolacijskim poliesterskim prahom u različitim RAL bojama. Na dispenzer se može staviti najviše 200 vrećica. Vreće nisu uključene u cijenu. Kapacitet je 35 Lit.

 

KOŠ ZA ODVOJENI OTPAD „GENESI“

Eliptični oblik za odvojeno prikupljanje  4 vrste otpada. Bočne noge napravljene su od čelika te se mogu fiksirati na podlogu. Koš je opremljena s četiri unutarnja spremnika. Svaki unutarnji spremnik je prepoznat po boji trake na vrhu koša. Poklopac se može otvoriti otključavanjem brave pomoću univerzalnog ključa. Bočne ploče su  od lima. Svi metalni dijelovi zaštićeni su pocinčavanjem i naknadno oslikani poliesterskim prahom. Svi vijci izrađeni su od nehrđajućeg čelika. Kapacitet koša iznosi 120 Lit

 

KOŠ ZA ODVOJENI OTPAD „SIENA ECOLOGY 4“

Koš idealan za odvojeno sakupljanje opada na otvorenim prostorima koji se sastoji od 4 cilindrične posude dobivene od prethodno pocinčanog lima.  Gornji dio je obrubljena zavarenim prstenom a donji dio je zatvoren s prikladno perforiranim dnom za eventualni odvod vode. Koševi su fiksirani na cijev od čelika, zatvoren na vrhu ukrasnom kuglom u kovanog čelika. Donji dio je namijenjen za fiksiranje na podlogu pomoću utikača ekspanzije. Košarica je pocinčana i oslikana poliesterskim prahom koji se melje u različitim RAL bojama. Vijci su izrađeni od nehrđajućeg čelika. Kapacitet svakog pojedinačnog koša je 45 Lit.

 

PEPELJARA ZA CIGARETE „DRIVE IN“

Pepeljara za cigarete sastoji se od cjevaste čelične konstrukcije. Na prednjoj strani cijevi nalazi se otvor u kojem se umetne perforirana metalna rešetka koja djeluje kao površina za gašenje cigarete. Unutar cjevčice nalazi se ladica s ekstrakcijom u prednjem dijelu s univerzalnim ključem koji vam omogućuje da uklonite vrata za zatvaranje. Cijevni stupac zatvoren je na gornjem dijelu sa zavarenim poklopcem a baza je izrađena od kvadratne ploče koja se može pričvrstiti na podlogu pomoću ekspanzijskih čepova. Svi metalni dijelovi pocinčani su u skladu s UNI standardima i oslikani s poliesterskim prahom u različitim RAL bojama.

 


    Pošaljite upit za proizvod

    Naziv tvrtke ili ime i prezime (obavezno)

    Vaš email (obavezno)

    Telefon (obavezno)

    Dodatna poruka