KLUPE

One su naše omiljeno mjesto za odmor u prirodi ili urbanom okolišu. Ujedno klupe su također velika značajka pri uređenju svih urbanih površina, parkova, šetnica. Nudimo izbor čeličnih i drvenih klupa široke namjene, idealne za uređenje gradskih javnih površina, parkova, sportsko rekreacijskih centara na otvorenome, zona za roštiljanje i obiteljska druženja, kao i za uređenje pješačkih zona ili zona za roštiljanje unutar turističkih naselja i kampova.

 

 

KLUPA “KOPER”

Klupa posebno ergonomskog oblika koja se sastoji od dva čvrsta bočna nosača  izrezana laserskom tehnologijom i spljoštena u zavarenoj ploči na stražnjoj strani te donjoj za podupiranje sjedala. Sjedište se sastoji od cijevi prikladno zavarenih na 3 prirubnice (dvije strane i središnje armature). Cijevi su zatvorene crnim PVC kapama. Sjedalo je pričvršćeno na bočnu konstrukciju pomoću vijaka od nehrđajućeg čelika. Svi čelični dijelovi su pocinčani i oslikani poliesterskim prahom. Vijci su od nehrđajućeg čelika. Na nosačima nalaze se dvije rupe za učvršćenje na podu s ekspanzijskim vijcima.

 

KLUPA “RIJEKA”

Klupa posebno ergonomičnog oblika koji se sastoji od dva čvrsta bočna nosača izrezana laserskom tehnologijom. Sjedište se sastoji od cijevi prikladno zavarenih na 3 prirubnice (dvije strane i središnje armature). Cijevi su zatvorene crnim PVC kapama. Sjedalo je pričvršćeno na bočne nosače pomoću vijaka od nehrđajućeg čelika. Svi čelični dijelovi su pocinčani i oslikani poliesterskim prahom. Vijci su od nehrđajućeg čelika. Na nosačima se nalaze dvije rupe kako bi se mogla fiksirati za podlogu.

 

KLUPA „ATHENA“

Klupa se sastoji od dva čvrsta bočna nosača izrezana pomoću laserske tehnologije te zavarena na eliptičnim podlogama, spremna da mogu učvrstiti klupu na tlo s ekspanzijskim vijcima. Sjedište s naslonom impregnirano je ( DIN 68800-3 ) za očuvanje drva protiv napada gljiva, plijesni i atmosferskih tvari. Sjedalo je učvršćeno pričvršćeno vijcima. Metalni dijelovi su pocinčani i oslikani termoizolacijskim poliesterskim prahom u različitim RAL bojama. Vijci su izrađeni od nehrđajućeg čelika.

 

 KLUPA „CETRA“

Klupa koja se sastoji od dva bočna dijela oblikovana laserskom tehnologijom, zavarene na pramcu u profilu “T” s pločama zavarenim na podnožje kako bi se pričvrstila klupa na tlo s utičnim štapovima. Sjedalo se sastoji od 16 čeličnih šipki i 2 cijevi, zavarene na dva bočna nosača i 2 oblika središnjeg nosača. Naslon se sastoji od 13 čeličnih šipki i 2 cjevastog, zavarenog na dva bočna nosača i 2  središnja nosača. Sjedala i leđa su pričvršćena na nosače vijcima. Metalni dijelovi su pocinčani i oslikani termoizolacijskim poliesterskim prahom u različitim RAL bojama. Vijci  su od nehrđajućeg čelika. Vrlo robustan, osobito pogodan za prometne površine, pješačke ulice, velike parkove…

 

KLUPA „AURORA“

Klupa od metala sastoji se od dva čvrsta čelična bočna nosača, polukružne podloge osmišljene tako da mogu učvrstiti klupu na tlo s utičnim štapovima. Sjedalo je izrađeno od cijevi čelika i nordijskih borovih drvenih letvica, učvršćenih na tri nosača, jednu središnju i dvije strane zavezane na bočne potpore. Naslon sjedala ima iste karakteristike kao i sjedalo s drvenim letvicama. Metalni dijelovi su pocinčani i oslikani termoizolacijskim poliesterskim prahom u različitim RAL bojama. Vijci su izrađeni od nehrđajućeg čelika

 

KLUPA „DIAMANTE“

Klupa s naslonom, pocinčana i obojana čelična konstrukcija. Struktura se sastoji od 3 potpornja (2 bočna sa rukohvatom i jedan središnji) u kalandriranoj čeličnoj ploči, vrlo robusna, s rupama na osnovnoj ploči za uzemljenje. Sjedala i leđa napravljena od letvica plemenitog drva. Vijci su izrađeni od nehrđajućeg čelika. Jednostavan i moderan dizajn, za jednostavnu integraciju, koristi se i na vrijednim prostorima i prostorima velikih priljeva

 

KLUPA „DIAMANTE“ BEZ NASLONA

Ravna klupa, pocinčana i obojana čelična konstrukcija. Struktura sastavljena od četiri čelične ploče, vrlo robusne, s rupama na osnovnoj ploči za pričvršćivanje na tlo s klinovima. Sjedalo izrađeno od dragocjenih drvenih letvica. Vijci su izrađeni od nehrđajućeg čelika. Elegantan i moderan dizajn, može se umetnuti i u prestižnim vanjskim kontekstima i u velikim prostorima (trgovački centri, bolnice).

 

KLUPA „PORTO“ BEZ NASLONA

Klupa izrađena od pocinčane i obojene čelične konstrukcije. Podupirači su izrađeni od lima, iznad kojih je oblikovana ploča od drvenih letvica pričvršćenih za nosače. Drveno sjedište  je impregnirano u skladu s DIN 68800-3 standardima za očuvanje drva protiv napada gljivica, plijesni i atmosferskih tvari. Vijci su od nehrđajućeg čelika. Klupa s linearnim i vrlo robusnim dizajnom.

 

KLUPA „SEVILLA“ BEZ NASLONA

Klupa s nosivom strukturom od pravokutnog cijevastog oblika na kojoj je zavarena osnovna ploča za pričvršćivanje na tlo sa utikačima. Na bočnoj strani nalaze se dvije rupe za umetanje potporne cijevi, gdje će se letvice pričvrstiti. Sjedište je izrađeno od dragocjenih drvenih letvica, pričvršćenih vijcima na cijevima. Svi metalni dijelovi su pocinčani i obojeni. Vijci su izrađeni od nehrđajućeg čelika.

 

KLUPA „TAURI CLASSIC“

Klupa od metala s betonskim konglomeratnim stranama sastavljena od cementa. Sjedalo je napravljeno od dvije čelične cijevi i pet drvenih letvi impregniranih prema DIN 68800-3 standardima za očuvanje drva protiv napada gljiva, plijesni i atmosferskih tvari, pričvršćenih na tri ravna nosača, jednog središnje i dvije lateralne zavarene na oblikovane bočne potpore. Naslon sjedala ima iste karakteristike kao i sjedalo s 3 drvene letvice. Sjedala i leđa su pričvršćena vijcima. Metalni dijelovi su pocinčani i oslikani termoizolacijskim poliesterskim prahom u različitim RAL bojama. Vijci su izrađeni od nehrđajućeg čelika

 

SET „PIC-NIC“

Stol i 2 klupe za piknik velike čvrstoće izrađene impregniranog nordijskog drva. Sav materijal izrađen je od nordijskih četinara impregniranog na površini s prozirnim impregniranim premazom i vodootpornim završetkom.

 

SET „SPACE“

Set koji se sastoji od stola i dvije klupe. Stol se sastoji od pocinčane čelične te čelične ploče na pravokutnoj podlozi koja se može učvrstiti na tlo. Drvo je tretirano s konzervansom bez kroma, kako bi se drvo zaštitilo od napada gljiva, plijesni i atmosferskih tvari  koje čine sam stolni stol. Dvije srodne klupe imaju iste značajke kao i stol.

 

 

SET „VILLAGE“

Set koji se sastoji od stola i dvije “piknik” klupe. Stol se sastoji od pocinčane čelične konstrukcije obojane s epoksidnom smolom.  Sastoji se od cijevnih noga u donjem dijelu te ploče na kojoj su fiksirane drvene letvice  čeličnim vijcima te tretirane s konzervansom bez kroma, kako bi se drvo zaštitilo od napada gljiva, plijesni i atmosferskih tvari . Dvije pripadajuće klupe imaju iste karakteristike kao i stol s eliptičnom podlogom i 3 drvene letvice. Stol i klupe vrlo su robusni i pogodni za parkove i šume. Komplet se isporučuje montiran ili u pakiranju za sastavljanje.

 

SET „BREAK POINT“

Set koji se sastoji od stola i dvije klupe s naslonom. Komplet se sastoji od pocinčane čelične konstrukcije koja se sastoji  od dvije bočne cijevne potpore koje su međusobno spojene pomoću tri vezne šipke. Na stranicama su zavarene 4 ploče s rupama za pričvršćivanje na tlo pomoću klinova, sastavljena struktura postaje jedno tijelo kako bi se spriječilo korisnike da pomaknu elemente po želji. Sjedište i stolni stolići izrađeni su od nordijskih borovova tretirani, kako bi se drvo zaštitilo od napada gljiva, plijesni i atmosferskih tvari.

 

SET „REST“

Set od pocinčanog i obojenog čelika koji se sastoji od 1 stola i 2 klupe s naslonom. Stol je izrađen od 27 cijevi koje su zatvorene na krajevima s kapicama, zavarena na 3 ravne potpore odrezane laserom, zavarene na vodoravnoj cijevi. Cijevni nosači fiksiraju se vijcima na vodoravnu cijev. Sjedalo se sastoji od 29 cijevi zatvorenih na krajevima, zavarenih na 3 ravne potpore odrezane laserom, zavarenih na vodoravnoj cijevi. Podupirači svornjaka fiksiraju se vijcima na vodoravnu cijev.

 

SET „MADRIER“

Stol i 2 klupe s naslonom za sjedenje, vrlo udobne i čvrste, izrađene od bora impregnirane u skladu s normom DIN 68800. Nosiva struktura klupa i stola nalazi se u pločama i zaobljenim rubovima. Sklop se sastoji od vijaka i samoregulirajućih matica . Isporučuje se djelomice složen. Koristi se u planinskim mjestima na biciklističkim stazama, piknik zonama, stajalištima uz puteve i ceste…

 

 

 

 


    Pošaljite upit za proizvod

    Naziv tvrtke ili ime i prezime (obavezno)

    Vaš email (obavezno)

    Telefon (obavezno)

    Dodatna poruka